Filtreeri postitusi

Hoolin koledast kurgist, hoolin maailmast

Praegu on käimas TMW ja MTÜ Mondo „Trash cooking” kampaania, kus kutsume vaatama fotograaf Johannes Hõimoja vahendusel, millised toiduained jäid ühes Tallinna toidupoes üle ühel harilikul kolmapäeva õhtul ning jagama sotsiaalmeedias ideid, mida sina neist toidujääkidest valmistaksid. Sama väljakutse on vastu võtnud tippkokk Peeter Pihel, kes pakub 29. ja 30. märtsil restoranis „Kärbes” improviseeritud menüüd toidukaupade tarnijatelt ülejäänud toiduainetest.

Tippkokk Peeter Pihel esitleb Tallinn Music Weekil heategevuslikku “toit ei ole prügi” õhtusööki

Linnafestivali Tallinn Music Weeki raames toimuvad 29. ja 30. märtsil Vaba Lava kompleksis avatavas uues meelelahutus- ja söögikohas Kärbes „Trash Cooking“ õhtusöögid, mille eesmärgiks on informeerida inimesi toidujäätmete nutikaist ning kestlikest  kasutusviisidest. Õhtusöögi kontseptsiooni autoriks ja teostajaks on Rootsi parima restorani Fäviken Magasinet peakoka parem käsi Peeter Pihel. Igalt ostetud õhtusöögipiletilt annetatakse 5 eurot Eesti Toidupanga heategevusalgatusele „Lapsed söönuks“.