Filtreeri postitusi

Hoolin koledast kurgist, hoolin maailmast

Praegu on käimas TMW ja MTÜ Mondo „Trash cooking” kampaania, kus kutsume vaatama fotograaf Johannes Hõimoja vahendusel, millised toiduained jäid ühes Tallinna toidupoes üle ühel harilikul kolmapäeva õhtul ning jagama sotsiaalmeedias ideid, mida sina neist toidujääkidest valmistaksid. Sama väljakutse on vastu võtnud tippkokk Peeter Pihel, kes pakub 29. ja 30. märtsil restoranis „Kärbes” improviseeritud menüüd toidukaupade tarnijatelt ülejäänud toiduainetest.

Tallinn Music Weekil luuakse festivalikülalistele valgustatud teekond ning antakse uus elu päevi näinud garaažidele

Järgmisel nädalal 27. märtsist 2. aprillini üle kogu Tallinna toimuv linnafestival Tallinn Music Week (TMW) kolib taas kevadet tervitades ka õue. Koostöös Eesti Kunstiakadeemia tudengitega luuakse festivalile valgustatud teekond ning antakse uus elu päevi näinud garaažidele. Reisijate tänav ja Depoo turg avavad kevadhooaja juba kolmapäeval ning muusikat ja kunsti- ning maitseelamusi jagub avalikus linnaruumis kuni laupäeva ööni.

Tallinn Music Week käivitas festivali kestliku arengu eesmärke tutvustava videokonkursi #hoolin

27. märtsist 2. aprillini toimuv uue muusika ja linnakultuuri festival Tallinn Music Week (TMW) on sel aastal võtnud luubi alla kestliku arengu eesmärgid. Täna, 14. märtsil veebilehel hoolin.ee käivitunud TMW videokonkurss tutvustab viise, kuidas nutikalt tegutsedes vähem keskkonda saastada, loodusressursse jätkusuutlikult kasutada, teadlikult tarbida ning kõikidele ühiskonnaliikmetele võrdseid võimalusi tagada. Algatust toetavad Keskkonnaministeerium, MTÜ Mondo, Euroopa Komisjoni Eesti esindus, Riigikantselei, Rootsi Saatkond, Telia ja KODA by Kodasema.

Tippkokk Peeter Pihel esitleb Tallinn Music Weekil heategevuslikku “toit ei ole prügi” õhtusööki

Linnafestivali Tallinn Music Weeki raames toimuvad 29. ja 30. märtsil Vaba Lava kompleksis avatavas uues meelelahutus- ja söögikohas Kärbes „Trash Cooking“ õhtusöögid, mille eesmärgiks on informeerida inimesi toidujäätmete nutikaist ning kestlikest  kasutusviisidest. Õhtusöögi kontseptsiooni autoriks ja teostajaks on Rootsi parima restorani Fäviken Magasinet peakoka parem käsi Peeter Pihel. Igalt ostetud õhtusöögipiletilt annetatakse 5 eurot Eesti Toidupanga heategevusalgatusele „Lapsed söönuks“.